4 Hands Massage Amstelveen

Bij Studio Monaco is het mogelijk om gebruik te maken van niet één maar twéé masseuses tegelijk voor een echte 4 hands massage. Dit type massage is populair bij vele bezoekers aan onze massage studio in Amstelveen en zorgt voor maximaal genot. Het enige wat je hoeft te doen is langs te komen op onze openingstijden en je wens voor een 4 hands massage kenbaar te maken aan ons. Wij zorgen ervoor dat je direct kiezen kunt uit twee verschillende dames voor een half uur of zelfs heel uurtje in een kamer prive. Douchen vooraf en achteraf is mogelijk en dankzij gebruik van huid neutrale olie is dit makkelijk afspoelbaar. Het laat dus geen restjes achter.

Let wel dat er andere prijzen gelden voor een massage verricht door 2 dames tegelijk. Informeer met ons voor de mogelijkheden en bekijk ons aanbod van dames voor meer info. Het aanbod kan afwisselen, als je specifiek een wens hebt naar vaste dames aarzel dan niet om in contact met ons te komen. Wij helpen je graag discreet verder.

Een 4 hands massage komt altijd met een happy end. Heerlijk klaarkomen onder het genot van twee vrouwen tegelijk. Iedere man zijn droom toch? Maak daarom nu een afspraak met onze massage salon in Amstelveen. Dagelijks geopend tot 18:00.