Body2body massage

Genieten van een echte body2body massage in Amstelveen? Waarom niet vandaag nog een afspraak maken met Studio Monaco waar je keuze hebt uit verschillende dames die body 2 body massage bieden. Dit is een massage waarbij gericht wordt op het lichaam met gebruik van het lichaam van de vrouwelijke masseuse, en vaak ten einde komt met een heerlijk happy end. Er wordt gebruik gemaakt van huidneutrale olie welk eenvoudig afspoelbaar is middels een douche, welk maximale glijden en genot biedt voor heren. Bekijk het aanbod van onze Dames voor meer info en kom gezellig langs op openingstijden in Amstelveen.

Body2body massages zijn perfect voor als je helemaal tot rust wilt komen. Onze dames weten van wanten en bieden de perfecte massage naar wens. Dit zorgt dat je heerlijk ontspannen en met een voldaan gevoel weer huiswaarts of terug naar de zaak keert. Er zijn verschillende massages mogelijk in overleg.

Je vindt ons aan de Langs de werf 6 in Amstelveen, en kan je gewoon langskomen zonder afspraak. Een body2body massage is de meest populaire massage momenteel. Maak er ook gebruik van als je gewoon lekker even relaxen wilt in provincie Noord-Holland.