Half Uur Massage

Bij Studio Monaco in Amstelveen is het mogelijk om langs te komen voor een snelle half uur massage. Handig wanneer je niet alle tijd (meer) hebt en gewoon even snel genieten wilt van de aandacht van een leuke dame. In dit half uur wordt je onder handen genomen en tot in de puntjes verzorgd, gevolgd met een handmatig hoogtepunt (happy end). Er kan gekozen worden om vooraf of achter te douchen als de wens daar toe is. Omdat het aanbod van dames over de dag varieren kan, is het raadzamer om gewoon langs te komen en een masseuse in Amstelveen te kiezen. Wij zijn dagelijks geopend en te vinden aan de Langs de werf 6 in Amstelveen.

Alle massages worden vakkundig uitgevoerd en komt altijd met gebruik van huidneutrale olie. Deze is makkelijk afspoelbaar en laat geen geurtjes of restjes achter. Een handmatig hoogtepunt wordt met de handen verzorgd zodat je lekker relaxed huiswaarts weer kunt gaan. Het is niet nodig een afspraak te maken, kom gewoon langs.

Voor het aanbod van Dames bekijk onze website. Het kan verschillen welke dames er op welke dagen aanwezig zijn. Maar beloofd is dat het altijd een spannende beleving zal zijn. In overleg is er meer mogelijk, wij bieden verschillende soorten massages naar wens.