Ontspannings Massage

Als je toe bent aan een ontspanningsmassage, dan ben je altijd welkom op openingstijden bij Studio Monaco te Amstelveen. Bij entrede zonder het maken van een afspraak kies je uit enkele en ervaren Dames die perfect zijn voor het tot rust komen, spieren los masseren en vooral ontspannen. Langskomen kan zonder het maken van een afspraak en wensen zijn altijd mogelijk. Wij bieden professionele masseuses die weten wat ze doen en spieren weer helemaal los maken met een doelgerichte en / of stevige massage. Wij zijn te vinden aan de Langs de werf 6 te Amstelveen en dagelijks geopend. Dagelijks werken er verschillende masseuses die ieders gespecialiseerd zijn.

Dit zorgt voor de ideaale balans en kunt u na afloop in alle rust weer huiswaarts keren. Naast ontspanning zijn andere massages ook mogelijk. Wellicht gericht op bepaalde delen op uw lichaam of een all-round massage om zo weer tot rust te komen. Bekijk onze website voor meer info of kom langs in Amstelveen.

Een ontspannings massage kan ook gecombineerd worden met een hoogtepunt. Dit helpt vele mensen ook op verschillende vlakken waaronder herstel van ook seksueele energie. Bij Studio Monaco ben je onder de juiste handen met alle genot vandien.