Prijzen Studio Monaco

Alle Tarieven Overzichtelijk op 1 Plaats

Tarieven voor Erotische Massage

Bij Studio Monaco werken wij met vaste tarieven. U kunt bij ons een dame kiezen en gebruik maken van een erotische massageg vanaf 30 minuten tot anderhalf uur of zelfs langer. Extra’s zijn mogelijk maar alleen in overleg met de dame. U kunt bij ons ook gebruik maken van een sauna of jacuzzi.  De prijzen is inclusief een kamer voor de duur en gebruik van een douche of handdoeken. Let op: wij bieden ook Kamerverhuur aan in onze massage salon.
30 min €100,-45 min €120,-60 min €140,-90 min €160,
Sauna / Jacuzzi€ 40U kunt bij ons betalen met PIN, Contant of Tikkie.VISA en Creditcard NIET MOGELIJK!!! 

Reviews van Studio Monaco

5/5
Gerrit K
Gerrit K
Read More
Ik ben een vaste regelmatige bezoeker van deze salon in Amstelveen en alles is er schoon en perfect , zeer klantvriendelijk zowel de dames als de gastvrouw, ik denk dat als mensen een slechte review zouden schrijven dat het zelf lastige klanten zijn die meer willen als word aangeboden. De massages incl body to body en happy end altijd top en je krijgt waar je voor betaald. Ze nemen de tijd voor je en nooit een probleem met iemand gehad daar.
Alfons G
Alfons G
Read More
Aanvulling slechte recensies worden vaak gegeven door mensen die jaloers of concurrenten zijn. Bij Studio Monaco krijg je echte 5 sterren kwaliteit en super mooie kamers en discretie en staan boven aan. Mooie salon vriendelijke nette dames en hygiëne en privacy staan hier hoog in het vaandel. En een mooi voordeel gratis parkeren.
M v
M v
Read More
Bij Binnenkomst word je vriendelijk ontvangen door de gastvrouw die je naar een kamer brengt. Op de kamer wordt besproken wat je wil. De kamers zijn ruim en mooi ingericht en voorzien van douche. Er werken leuke, gezellige, vrolijke dames. Je kan kiezen uit verschillende massages en de duur hiervan. Voor de deur kan je gratis parkeren op een makkelijk te bereiken industrieterrein. Kort om een aanrader om te bezoeken en lekker ontspannen te genieten
Previous
Next