Erotisch Uitgaan in Amstelveen

Zeer discreet erotisch uitgaan in Amstelveen binnen onze stylevolle erotische studio!!! Studio Monaco is een erotische studio met verschillende sfeervolle kamers. Wij zijn gevestigd op een zeer discrete locatie binnen Amstelveen met voldoende gratis parkeergelegenheid.

Ons streven is dan ook om iedereen een fantastische erotische ervaring te bieden. Denk aan erotisch uitgaan voor onder andere, liefdeskoppels, stellen, mannen en vrouwen, t-girls, transgenders, bi seksuele, homo’s en noem maar wat op. kortom iedereen is welkom. Vandaar dat we wel themagewijs onze events willen laten plaatsvinden.

Denk aan: Alleen stellen, Gemengde avonden, Black gigolo, Kinky Leer/Latex, Bi, trans, BDSM en meer!!!

Voor een spannende ervaring is dit een plek die u niet mag missen!!!

Bekijk hieronder ons aankomende agenda. Een afspraak maken kan via +31(0)20-7520594 en kies voor optie 3. Bij nieuwe updates plaatsen wij dit automatisch in ons onderstaande agenda.


SM party

22 Sept. High Class BDSM Party

Geachte BDSM Liefhebbers!!!! Ons eerste BDSM event gaat plaatsvinden. En wat staat u dan te wachten?

Culinaire BDSM Foods / Drinks (Michelin star waardig!!!) Gecreëerd door onze eigen private chef!!!! Spectaculaire BDSM Meesteressen. En eventueel een rondleiding in onze BDSM Werkplaats waar wij gaan beginnen met het vervaardigen van custommade BDSM Toys / Apparatuur.

Wees welkom Op vrijdag 22 september 2023 voor dit fantastische event. Vanaf 19:00u gaan wij van start!!!

We zijn er toe gebrand om hier een fantastisch spektakel van te maken. Bij overtreding van onze huisregels word de toegang geweigerd.

Prijzen: Single Heren: €90,- Stellen / koppels: €65,- Single Vrouwen: €25,-

8 September 2023 Latin Party

Lieve mensen, 8 oktober 2023 organiseren wij een hele hete Latin avond. Houd je van Sensueel?? Dans je graag?? Ben je graag intiem?? Mis het niet!!! en meld je aan of kom vrijblijvend langs!!!

De Latin avond is voor iedereen toegankelijk en zal starten om 19:00u. en eindigt om 00:00u Neem je Stoute Schoenen mee!!!

Prijzen:Vrouw alleen: €20,-
Stellen/Koppels: €60,-
Man alleen: €90,-

Leert u kennis maken met onze schitterende locatie in Amstelveen. Iedereen is welkom boven de 21 jaar. Bij het overtreden van onze huisregels word de toegang geweigerd!!

Drescode: wat je zelf prettig vind. Lekker vrij of sensueel, sexy en Classy. Studio Monaco I Langs de Werf 6 I Amstelveen

T party

1 Sept. Dress to Impress (Bi / T Party)

Lieve mensen, Het is tijd voor ons eerste Bi event.

Vandaar heten we de geïnteresseerde graag welkom!!

Leert u kennis maken met onze schitterende locatie in Amstelveen. Iedereen is welkom boven de 21 jaar. Bij het overtreden van onze huisregels word de toegang geweigerd!!

Dresscode is vrij!!! (Dress to impress)

Prijzen:
Vrouwen / T-girls €25
Koppels / Stellen €60
Mannen alleen €90
Studio Monaco I Langs de Werf 6 I Amstelveen

25 Aug. Kinky Party

Let op! Speciaal voor Single dames en stellen! Op 25 Augustus organiseren wij een exclusieve en voor koppels / alleenstaande dames only een Kinky Party! De dresscode is leer, latex of lak en kent een discrete  stelling. 

Niets moet en alles mag. Bij ons Kinky Party is er altijd buffet, goede muziek en verschillende ruimtes aanwezig daar waar u gebruik van kunt maken. Ook interesse? Bel ons dan voor het maken van een afspraak.

Prijs:

Entree bedraagt voor stellen: €50,-

en voor vrouwen alleen: €10,-

Aanvang: Vrijdag 25 Augustus 2023 van 19:00u tot 00:00u.

13 Augustus 2023 - Monaco Party

Studio Monaco bied Zondag 13 Augustus een feestje voor IEDEREEN. All genders are Welkom!!! Bij overtreding van onze huisregels word de toegang geweigerd. We streven er ook naar om er een mooi, gezellig en spannend feestje van te maken.

Aanmelden kan via SDC of via mail: [email protected]

Vanaf 14:00u bieden we toegang tot de Studio. Iedereen is van harte welkom om ook op een vrije zondag een kijkje te komen nemen tot 00:00u.

Vanaf 2200u laten we geen gasten meer binnen.

Prijzen: Single Heren: €90,- Stellen / koppels: €50,- Single Vrouwen: gratis

Elke 3de Vrijdag van de Maand - Black Gigolo BBC Party

Lieve Mensen, Het is tijd voor onze maandelijkse special!!

Ons Black gigolo team staat op u te wachten!!!

Dit bestaat uit een groep Black Boys die Humoristisch, respectvol en verzorgd zijn. kennen de kneepjes van het vak, en zijn gedreven in de erotische sociale vaardigheden 😉 Laten we dat zo maar noemen.

Maar beter is om je aan te melden voor dit event. Dan kun je het ook ervaren!!!. Dat kan via SDC, telefonisch of via mail. [email protected]

U bent van harte welkom. We zijn er toe gebrand om hier een fantastisch spektakel van te maken. Bij overtreding van onze huisregels word de toegang geweigerd.

Prijzen: Single Heren: €90,- Stellen / koppels: €65,- Single Vrouwen: €25,-

Partners 01

SDC.com

Partners 02