Tantra Massage

Bij Studio Monaco bieden wij de mogelijkheid voor tantra gerelateerde massages. Dit houdt in dat de massage volledig op jou gericht zal zijn en naast ontspanning ook een helende werking heeft op o.a je seksueele energie. Tantra massage is het perfecte middel om vroegtijdig klaarkomen helpen uit te stellen en langer te genieten. Voor mannen die last hebben van premature ejaculation, oftewel vroegtijdig orgasme kan dit wellicht het middel zijn om hiermee leren om te gaan. Kom langs en kies uit onze speciale tantra massage Dames. Wat je ziet is wat je krijgt en werken wij uitsluitend met echte foto’s. Wij zijn te vinden aan de Langs de werf 6 in Amstelveen.

Een afspraak maken is niet nodig. Onze openingstijden zijn vermeld op onze website en in principe kan je op ieder moment van de dag langskomen als je ook een tantra massage wilt beleven. Wij raden aan vanaf een uur, omdat dit natuurlijk zorgt voor de best mogelijke setting en ontspanning. Dagelijks zijn er verschillende dames aanwezig.

Een tantra massage is niet te verwarren met een normale massage. Juist hierom bieden wij een paar gespecialiseerde dames die dit ook kunnen bieden. Een orgasme kan meerdere keren worden uitgesteld welk leidt tot een spetterend hoogtepunt.