Voetfetish Massage

Voor bezoekers die iets meer zoeken kunnen bij ons terecht voor een erotische massage gevolgd met een echte voeten fetish. Of je nu voeten wilt voelen, mee spelen, op je lichaam wilt hebben of wellicht stiekem wilt ruiken of zelfs likken, is het mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Kies uit mooie & leuke Dames bij onze massage salon in Amstelveen en onderga een heerlijke voetfetish sessie. Wij bieden verschillende soorten massages met als doelstelling natuurlijk een ontspannende en heerlijk hoogtepunt. Ook onze masseuses weten precies wat klanten willen beleven. Waarom niet gewoon uitkomen daar waar je toch stiekem van geniet?

Voeten kan een intense beleving zijn en heerlijk fijn aanvoelen. Wij bieden dan ook enkele gespecialiseerde masseuses in Amstelveen aan de Langs de werf 6 waar je langs kunt komen op openingstijden zonder afspraak. Wij hebben leuke nederlandse dames in petto en wekelijks verschilt het aanwezige aanbod dan ook.

Studio Monaco is al jaren het boegbeeld voor heerlijke massages, fetishes & andere kinky mogelijkheden. Wij zien je graag langskomen in Amstelveen, provincie Noord-Holland op openingstijden. Overige mogelijkheden zijn in overleg met onze dames.